ORDRE AAR/50/2009, de 17 de febrer, per la qual s'estableix un nou termini per presentar les sol·licituds dels plans de reconversió de cítrics i dels ajuts corresponents.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/50/2009, de 17 de febrer, per la qual s'estableix un nou termini per presentar les sol·licituds dels plans de reconversió de cítrics i dels ajuts corresponents.

Mitjançant l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per presentar plans de reconversió de plantacions de cítrics de Catalunya, es va regular el termini de presentació i els requisits que han de complir els plans de reconversió de plantacions cítriques de Catalunya per al període 2009-2013.

Mitjançant l'Ordre AAR/11/2009, de 20 de gener, per la qual s'aproven les bases reguladores dels ajuts per a la reconversió de plantacions de cítrics, i es convoquen els corresponents a l'any 2009, es van publicar les bases i es van convocar els ajuts destinats a la reconversió de plantacions de determinats cítrics per a l'any 2009.

Atès que el termini per presentar les sol·licituds acabava el 31 de gener de 2009, i amb la voluntat d'ampliar aquest termini perquè es puguin acollir un major nombre de titulars d'explotacions, així com per facilitar la presentació de la documentació necessària, a proposta de la Direcció General de Desenvolupament Rural i de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S'estableix un nou termini de presentació de plans de reconversió de plantacions de cítrics, regulats a l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per presentar plans de reconversió de plantacions de cítrics de Catalunya, el qual finalitzarà el 28 de febrer de 2009, inclòs.

Article 2

S'estableix un nou termini de presentació de les sol·licituds dels ajuts per a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR