DECRET 131/2001, de 29 de maig, pel qual es crea la Delegació Territorial del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l'Ebre.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

131/2001, de 29 de maig, pel qual es crea la Delegació Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre.

El Decret 79/2001, de 6 de març, crea la Delegació Territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre i preveu que abans de l’1 de gener de 2002 s’adoptin les disposicions reglamentàries adients per tal que els departaments de l’Administració de la Generalitat adeqüin la seva estructura territorial a la nova situació derivada de l’esmentat Decret.

En compliment d’aquesta previsió es crea, mitjançant aquest Decret, la Delegació Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu d’intensificar la presència territorial de l’Administració agrària de la Generalitat a les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

En conseqüència, d’acord amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat, a proposta del conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació i abast territorial

1.1 Es crea la Delegació Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre que comprèn les comarques del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

1.2 La Delegació Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre té la seva seu a Tortosa.

Article 2

Funcions de la Delegació Territorial

Són funcions de la Delegació Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre:

a) Dirigir i executar a nivell territorial els programes aprovats pel Departament.

b) Elaborar les propostes dels plans anuals i els programes de treball de les seves unitats.

c) Coordinar, donar suport i supervisar les funcions assignades a les oficines comarcals.

Article 3

Funcions del delegat territorial

3.1 Al capdavant de la Delegació Territorial del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de les Terres de l’Ebre hi ha el delegat territorial amb nivell assimilat a subdirector general.

3.2 Són funcions del delegat territorial:

a) Representar el Departament en el seu àmbit territorial.

b) Participar en els òrgans de direcció del Departament.

c) La direcció orgànica de la Delegació Territorial, sens perjudici de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR