ORDRE ECO/118/2011, de 9 de juny, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació 650, 652 i 653 de l'impost sobre successions i donacions.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ECO/118/2011, de 9 de juny, per la qual s'aproven els models d'autoliquidació 650, 652 i 653 de l'impost sobre successions i donacions.

La Llei 3/2011, del 8 de juny, de modificació de la Llei 19/2010, del 7 de juny, de regulació de l'impost sobre successions i donacions, incorpora una reforma d'aquest impost, aplicable a partir de l'1 de gener de 2011, que consisteix en l'aprovació d'una bonificació de la quota tributària derivada d'adquisicions per causa de mort i de quantitats percebudes per les persones beneficiàries d'assegurances sobre la vida, en els dos casos quan siguin dels grups I o II de parentiu, per un import del 99% d'aquella quota.

Com a conseqüència d'aquesta modificació normativa, es fa palesa la necessitat d'aprovar uns nous models d'autoliquidació de les adquisicions per causa de mort subjectes a l'impost sobre successions i donacions, que recullin de manera diferenciada la nova deducció de la quota tributària.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

1.1 S'aproven els models d'impresos d'autoliquidació números 650, 652 i 653, els quals figuren a l'annex d'aquesta Ordre.

1.2 El model 650 comprèn dos fulls: el primer full amb quatre exemplars (un per a l'Administració, un per a la persona interessada, un per a l'entitat col·laboradora i una carta de pagament) i el segon full amb dos exemplars (un per a l'Administració i un per a la persona interessada).

1.3 El model 652 consta d'un full de declaració i ingrés amb quatre exemplars (un per a l'Administració, un per a la persona interessada, un per a l'entitat col·laboradora i una carta de pagament).

1.4 El model 653 consta de dos fulls: el primer full amb quatre exemplars (un per a l'Administració, un per a la persona interessada, un per a l'entitat col·laboradora i una carta de pagament), i el segon full amb dos exemplars (un per a l'Administració i un per a la persona interessada).

Article 2

2.1 El model 650 s'utilitza per realitzar l'autoliquidació de les adquisicions per causa de mort subjectes a l'impost sobre successions i donacions. Aquest model és complementari del model 660, de declaració de successions, per la qual cosa no es poden utilitzar de manera separada.

2.2 L'ingrés que, si s'escau, derivi de les autoliquidacions confeccionades mitjançant el model 650 es pot realitzar bé en el servei de caixa de les delegacions territorials de l'Agència Tributària de Catalunya o de l'oficina liquidadora...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR