DECRET 246/2007, de 6 de novembre, de modificació de l'estructura del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyDecret

DECRET

246/2007, de 6 de novembre, de modificació de l'estructura del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

El Decret 659/2006, de 27 de desembre, va establir la nova estructura del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural per adaptar-lo a la nova definició de l'àmbit competencial que estableixen l'Estatut d'autonomia de Catalunya i el Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit competencial dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

L'estudi del desplegament de la nova estructura orgànica que determina el Decret 659/2006, de 27 de desembre, ha fet palesa la necessitat de procedir a algunes modificacions en aquesta estructura, per tal de donar-li més coherència i millorar la gestió de les funcions encomanades a les diferents unitats orgàniques.

En conseqüència, d'acord amb el que estableix la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural,

Decreto:

Article 1

Estructura del Departament

1.1 Es modifica l'article 1.2.c) del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de tal manera que la Direcció General d'Agricultura, Ramaderia i Innovació passa a denominar-se Direcció General d'Agricultura i Ramaderia.

1.2 Es modifiquen els apartats 3, 4, 5 i 6 de l'article 1 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, en el sentit que l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries i l'Institut Català de la Vinya i el Vi estan adscrits al Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i que la societat Promotora d'Exportacions Catalanes, SA, i les societats Regs de Catalunya, SA, i Reg Sistema del Segarra-Garrigues, SA, es relacionen amb la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.

Article 2

Direcció de Serveis

2.1 Es modifica l'article 5.3.b) del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de tal manera que la Subdirecció General de Gestió Econòmica i Seguiment d'Actuacions Internes passa a denominar-se Subdirecció General de Gestió Econòmica i Seguiment de Programes.

2.2 Es modifica l'article 6 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, en el sentit d'afegir a la Subdirecció General de Recursos Humans i Organització la funció següent:

.j bis) Coordinar els continguts dels sistemes d'informació del Departament, en col·laboració amb les unitats directives, per dotar d'informació homogènia els punts departamentals d'atenció i informació ciutadana, tant presencial com mitjançant Internet..

Article 3

Direcció General d'Agricultura i Ramaderia

3.1 Es modifica el títol del capítol 4 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, el qual passa a ser el següent: Direcció General d'Agricultura i Ramaderia.

3.2 Es modifica l'article 12 del Decret 659/2006, de 27 de desembre, de la manera següent:

3.2.1 El títol de l'article passa a ser el següent: .Funcions de la Direcció General d'Agricultura i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR