ORDRE EDU/234/2010, de 12 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió dels premis de la Mostra de produccions audiovisuals i blocs escolars a Internet adreçada als centres educatius d'ensenyament no universitari de Catalunya, i s'obre la convocatòria pública per al curs 2009-2010.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/234/2010, de 12 d'abril, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió dels premis de la Mostra de produccions audiovisuals i blocs escolars a Internet adreçada als centres educatius d'ensenyament no universitari de Catalunya, i s'obre la convocatòria pública per al curs 2009-2010.

Els audiovisuals (la fotografia, el vídeo, la ràdio, la televisió i el cinema) i Internet (els blocs, sobretot), són uns instruments de comunicació cada vegada més arrelats a la nostra societat, amb uns llenguatges propis i de gran valor pedagògic, que permeten a infants i joves comunicar i compartir la seva visió del món i representar les seves vivències personals i els seus aprenentatges.

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya vol estimular l'ús pedagògic dels mitjans audiovisuals i blocs escolars a Internet als centres educatius de Catalunya, i fomentar l'aprenentatge dels llenguatges propis d'aquests mitjans. Per això, considera adient convocar la Mostra de produccions audiovisuals i blocs escolars a Internet.

L'objectiu d'aquests premis és afavorir l'educació en comunicació mitjançant la creació artística i crítica dels missatges audiovisuals en els nous formats digitals i l'ús de les eines anomenades 2.0 en els entorns webs.

Per tot això, i a proposta de la Direcció General de l'Educació Bàsica i el Batxillerat,

Ordeno:

Article 1

S'aproven les bases reguladores que consten a l'annex d'aquesta Ordre per a la concessió dels premis de la Mostra de produccions audiovisuals i blocs escolars a Internet, en les modalitats de fotografia escolar, vídeo i televisió escolar, ràdio escolar, i blocs escolars a Internet, adreçada als centres educatius de Catalunya que imparteixen educació primària i/o educació secundària, de titularitat del Departament d'Educació, municipal i de titularitat privada en règim de concert.

Article 2

S'obre la convocatòria pública per a la concessió dels premis corresponents al curs 2009-2010, la qual es regeix per les bases que es publiquen a l'annex d'aquesta Ordre.

Article 3

3.1 El desglossament dels premis a concedir és el següent:

  1. En la modalitat de fotografia escolar: fins a 12 premis de 100 punts de catàleg cadascun per a centres de titularitat del Departament d'Educació, i una formació TAC per als centres privats concertats i municipals.

  2. En la modalitat de vídeo i televisió escolar: fins a 12 premis de 100 punts de catàleg cadascun per a centres de titularitat del Departament d'Educació, i una formació TAC per als centres privats concertats i municipals.

  3. En la modalitat de ràdio escolar: fins a 12 premis de 100 punts de catàleg cadascun per a centres de titularitat del Departament d'Educació, i una formació TAC per als centres privats concertats i municipals.

  4. En la modalitat de blocs escolars a Internet: fins a 12 premis de 100 punts de catàleg cadascun per a centres de titularitat del Departament d'Educació, i una formació TAC per als centres privats concertats i municipals.

3.2 La despesa derivada dels premis vinculats a la Mostra per als centres educatius guanyadors de titularitat del Departament d'Educació anirà amb càrrec al catàleg d'equipaments TIC del curs 2010-2011 de la Generalitat de Catalunya. Pel que fa als centres educatius privats concertats i municipals, la despesa derivada de la formació prevista s'inclou dins les despeses de formació dels plans de formació de zona organitzats pels serveis educatius.

Article 4

El termini de presentació de sol·licituds per a la participació en la convocatòria dels premis s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al DOGC i finalitza el dia 30 d'abril de 2010.

Article 5

5.1 Es delega en el director...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR