ORDRE INT/399/2005, de 10 d'octubre, de creació de diversos negociats del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona de la Direcció General de Seguretat Ciutadana del Departament d'Interior.

SecciónDisposicions Generals
Emisore. a. de Jocs i Apostes de la Generalitat
Rango de LeyOrdre

ORDRE

INT/399/2005, de 10 d'octubre, de creació de diversos negociats del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona de la Direcció General de Seguretat Ciutadana del Departament d'Interior.

Mitjançant el Decret 396/2004, de 5 d'octubre, es modifica el Decret 147/2002, de 28 de maig, de reestructuració parcial de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, i es crea, entre d'altres, el Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona.

A aquest servei es va adscriure, segons estableix el Decret 396/2004, la Secció de Recursos Humans i Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona. Escau, ara, procedir a la creació de l'estructura a nivell de negociat;

En conseqüència i de conformitat amb la facultat que m'atorga la disposició final primera del Decret 396/2004, i d'acord amb el que estableixen els articles 25.2, 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'administració de la Generalitat de Catalunya,

Ordeno:

Article 1

Es crea el Negociat de Recursos Humans, que depèn de la Secció de Recursos Humans i Administració del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona de la Subdirecció General d'Administració i Serveis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

A aquest negociat li correspon la funció de gestionar i tramitar les tasques relacionades amb els àmbits de la planificació i gestió horària del cos de mossos d'esquadra, la gestió de les dietes, indemnitzacions per raó dels serveis, les hores extraordinàries, els vals menjador i les sol·licituds d'activitats formatives del personal d'administració i serveis. També li correspon la gestió i tramitació relativa a les llicències, permisos i vacances del personal adscrit a la regió policial, així com la tramitació dels expedients personals i de tots els assumptes relacionats amb la Seguretat Social i mútues.

Article 2

Es crea el Negociat de Gestió Administrativa, que depèn de la Secció de Recursos Humans i Administració del Servei d'Administració de la Regió Policial Metropolitana Barcelona de la Subdirecció General d'Administració i Serveis de la Direcció General de Seguretat Ciutadana.

A aquest negociat li correspon la funció de gestionar les tasques relacionades amb la subhabilitació, així com de tota la facturació corresponent a la regió policial. També li correspon el suport a la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR