DECRET 8/1992, de 20 de gener, de creació de les oficines de Gestió Unificada per a establiments industrials a les circumscripcions de Girona, Lleida i Tarragona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 191/1990, de 30 de juliol, va crear la primera Oficina de Gestió Unificada per a establiments industrials amb àmbit d'actuació a la circumscripció de Barcelona.

Posteriorment, el Decret 156/1991, de 17 de juny, regulava el procediment administratiu específic aplicable a la instal·lació, l'ampliació i el trasllat d'indústries per a l'Oficina ja instituïda i les que es poguessin crear en un futur.

El balanç clarament positiu del primer any de funcionament de l'Oficina esmentada, aconsella estendre la implantació de noves oficines de Gestió Unificada per a establiments industrials a la resta del territori de Catalunya.

En conseqüència, a proposta dels consellers de Sanitat i Seguretat Social, de Política Territorial i Obres Públiques, d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, de Treball, d'Indústria i Energia, i de Medi Ambient, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

1.1 Es creen les oficines de Gestió Unificada per a establiments industrials corresponents als àmbits territorials de les comarques compreses a les circumscripcions de Girona, Lleida i Tarragona. 1.2 Les funcions, els tràmits afectats per la intervenció d'aquestes oficines, com també el procediment administratiu específic aplicable, són els definits als decrets 191/1990, de 30 de juliol, i 156/1991, de 17 de juny.

Article 2

2.1 Al capdavant de cadascuna d'aquestes oficines hi haurà un responsable, el qual dirigirà el funcionament de l'Oficina i portarà a terme la coordinació amb les unitats gestores dels diferents departaments implicats. 2.2 Les noves oficines de Gestió Unificada per a establiments industrials s'adscriuen a la Secretaria General del Departament d'Indústria i Energia, sota la dependència orgànica i funcional del gerent de l'Oficina de Gestió Unificada de Barcelona.

Disposicions finals

- 1 Es faculta els consellers de Sanitat i Seguretat Social, de Política Territorial i Obres Públiques, d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, de Treball, d'Indústria i Energia, i de Medi Ambient, per dictar, en l'àmbit de les seves competències, les disposicions necessàries per al desplegament i execució d'aquest Decret.

- 2 Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 20 de gener de 1992

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Xavier Trias i Vidal de Llobatera Conseller de Sanitat i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR