ORDRE AAM/390/2014, de 15 de desembre, per la qual es deroga l'Ordre AAM/355/2012, de 2 de novembre, relativa a les zones delimitades per la plaga Dryocosmus kuriphilus.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'AGRICULTURA, RAMADERIA, PESCA, ALIMENTACIÓ I MEDI NATURAL
Rango de LeyOrdre

El Dryocosmus kuriphilus (vespeta de les gales) és un insecte himenòpter de la família dels cinípids que afecta els castanyers.

A Catalunya es va detectar l’any 2012 i, en aplicació de la Decisió 2006/464/CE de la Comissió, de 27 de juny de 2006, que estableix mesures provisionals urgents per prevenir la introducció i la propagació a la comunitat de l’organisme nociu Dryocosmus kuriphilus Yasumatsu , es dicta l’Ordre AAM/355/2012, de 2 de novembre, mitjançant la qual s’estableixen les zones delimitades per la plaga de Dryocosmus kuriphilus , en les quals és obligatori aplicar les mesures recollides a l’annex II de la Decisió 2006/464/CE de la Comissió.

Atesa la modificació de la situació fitosanitària de la plaga en l'àmbit comunitari s’ha publicat la Decisió d’execució de la Comissió 2014/690/UE, de 30 de setembre, per la que es deroga la Decisió 2006/464/CE, relativa a les mesures provisionals urgents per prevenir la introducció i propagació a la Comunitat de l’organisme Dryocosmus kuriphilus Yatsumatsu . Per tant, ja no és necessari tenir establertes zones delimitades on s’han d’adoptar mesures per prevenir la introducció i propagació de la vespeta de les gales, i en conseqüència és procedent derogar l’Ordre AAM/355/2012, de 2 de novembre, mitjançant la qual s’estableixen les zones delimitades per la plaga de Dryocosmus...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR