ORDRE ECO/50/2015, de 3 de març, per la qual s'autoritza l'adaptació del pla d'estudis del Bachelor en Ciències Comercials, impartit pel centre Toulouse Business School - Barcelona (TBS Barcelona), que passa a denominar-se Bachelor in Management.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'ECONOMIA I CONEIXEMENT
Rango de LeyOrdre

El centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC) va ser autoritzat per impartir estudis conduents a l’obtenció de diversos títols, conforme a sistemes educatius vigents en altres països, no conduents a l’obtenció de títols homologables als oficials a l’Estat espanyol, en el marc del conveni de col·laboració amb la institució francesa Groupe École Supérieure de Commerce de Toulouse, per Resolució del Comissionat per a Universitats i Recerca de 6 d’octubre de 1997 (DOGC núm. 2497, de 16.10.1997), d’acord amb l'article 19.1 del Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres universitaris.

Mitjançant l'Ordre UNI/155/2006, de 28 de març, es va donar conformitat al canvi de titularitat del centre Escuela Superior Europea de Comercio (DOGC núm. 4611, de 10.4.2006), essent els nous titulars la Cámara de Comercio e Industria Francesa de Barcelona i la Chambre de Commerce et d'Industrie de Toulouse.

Per Ordre ECO/299/2013, de 14 de novembre (DOGC núm. 6514, de 3.12.2013) es va autoritzar el canvi de denominació del centre Escuela Superior Europea de Comercio (ESEC), que va passar a denominar-se Toulouse Business School - Barcelona (TBS Barcelona).

Atès que el pla d'estudis vigent impartit pel centre Toulouse Business School a Toulouse s'ha modificat i ha estat homologat pel Ministeri d'Educació de l'Estat francès i aquesta circumstància afecta les condicions de l'autorització a Catalunya, els titulars del centre han sol·licitat l’adaptació del pla d’estudis impartit al centre Toulouse Business School - Barcelona (TBS Barcelona), en el marc del nou conveni de col·laboració, de conformitat amb el que estableix l’article 6 de la Resolució del Comissionat per a Universitats i Recerca de 6 d’octubre de 1997.

Per tot això, d’acord amb el que estableix la Llei 1/2003, de 19 de febrer, d’universitats de Catalunya; la Llei orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’universitats, i el Reial decret 557/1991, de 12 d’abril, sobre creació i reconeixement d’universitats i centres estrangers, a proposta del director general d'Universitats,

Ordeno:

Article únic

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR