ORDRE VCP/19/2009, de 14 de gener, per la qual es modifica l'Ordre VCP/52/2008, de 7 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals 'Beques Canigó'.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Vicepresidencia
Rango de LeyOrdre

ORDRE

VCP/19/2009, de 14 de gener, per la qual es modifica l'Ordre VCP/52/2008, de 7 de febrer, d'aprovació de les bases reguladores de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals .Beques Canigó..

L'Ordre VCP/52/2008, de 7 de febrer, aprova les bases reguladores de les beques per a la realització de pràctiques en organitzacions internacionals .Beques Canigó. (DOGC núm. 5075, pàg. 13972, de 21.2.2008).

D'una banda, la base 6 de l'Ordre esmentada estableix la documentació que ha d'acompanyar la sol·licitud.

Atès el que disposa la disposició addicional primera , de la Llei 21/2005, de 29 de desembre, de mesures financeres, quant als certificats tributaris i a la seva obtenció per via telemàtica;

Atès l'Acord de Govern aprovat el 27 de novembre de 2007 per a l'impuls de la interoperabilitat en la Generalitat de Catalunya;

Atès que és convenient modificar la base 6 en el sentit que la signatura de la sol·licitud de la subvenció o ajut per part del/de la possible beneficiari/ària impliqui l'autorització a l'Administració de la Generalitat de Catalunya per a l'obtenció dels documents requerits per mitjans telemàtics, informàtics o electrònics.

D'altra banda, les bases 8 i 9 de l'esmentada Ordre VCP/67/2008 estableixen que l'òrgan que resol l'adjudicació de les subvencions és la persona titular de la Secretaria d'Afers Exteriors; la base 13, que els beneficiaris que vulguin renunciar a la beca ho han de comunicar a la Secretaria d'Afers Exteriors, i la base 14.2, que la Secretaria d'Afers Exteriors pot iniciar el corresponent procediment de revocació total o parcial i exigir-ne el reintegrament.

Atès que és convenient modificar les bases 8 i 9 en el sentit que l'òrgan que resol el procediment d'adjudicació de les subvencions ha de ser la persona titular del Departament competent en matèria d'Afers Exteriors i, per tant, modificar les bases 13 i 14.2 en el sentit que és la persona titular del Departament competent en matèria d'Afers Exteriors qui pot resoldre sobre la procedència de la renúncia i qui pot iniciar el corresponent procediment de revocació total o parcial de les subvencions atorgades i exigir-ne el reintegrament.

D'acord amb el capítol IX del Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, i la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions,

Ordeno:

Primer. S'afegeix un nou paràgraf a la part final de la base 6 amb el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR