DECRET 82/1987, de 20 de febrer, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament d'Osor, dels béns afectats pel Projecte desglossat d'ampliació de l'abast d'aigües i construcció d'un nou pont sobre la riera d'Osor.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament d'Osor ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns, afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte desglossat d'ampliació de l'abast d'aigües i construcció d'un nou pont sobre la riera d'Osor, expedient que tramita l'esmentada Corporació, sol·licitant que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres fou aprovat definitivament pel Ple de l'Ajuntament, en sessió celebrada el dia 28 de maig de 1986, desestimant les al·legacions formulades en el termini d'exposició al públic de l'esmentat projecte.

També consten a l'expedient els informes favorables sobre l'esmentat projecte de la Direcció General d'Urbanisme a Girona, del Departament de Sanitat i Seguretat Social, del Departament d'Ensenyament i de la Confederació Hidrogràfica del Pirineu Oriental del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, que fou aprovada inicialment per la Corporació, en sessió plenària del dia 30 de maig de 1986, en la qual es va acordar l'inici de l'expedient expropiatori per a l'execució de l'esmentat projecte.

Aquesta relació va ser exposada a informació pública, pel termini de quinze dies, durant el qual es varen presentar diverses al·legacions que la Corporació, en sessió plenària celebrada el proppassat dia 4 de juliol de 1986, va desestimar i, en conseqüència, va acordar aprovar definitivament la relació de propietaris i la descripció de béns i drets afectats que figura a l'expedient.

Per últim, figura en l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en la imperiosa necessitat de subministrar aigua a tots els habitatges del carrer dels Països Catalans, barri de Solaric i a la nova zona urbana inclosa en la delimitació de sòl urbà aprovada definitivament, atès que, en l'actualitat, la gran deficiència existent en el diàmetre de les canonades que arriben a aquest sector produeix, en moltíssimes ocasions, la manca d'aquest element que l'Ajuntament, com a servei obligatori mínim, ha d'assegurar a la població, la qual cosa dóna lloc a greus...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR