ORDRE MAH/224/2009, de 6 de maig, per la qual es convoca el Premi Medi Ambient 2009 de la Generalitat de Catalunya en les modalitats de Projectes de recerca, desenvolupament i innovació i Iniciatives de protecció i millora del medi ambient.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Medi Ambient i Habitatge
Rango de LeyOrdre

ORDRE

MAH/224/2009, de 6 de maig, per la qual es convoca el Premi Medi Ambient 2009 de la Generalitat de Catalunya en les modalitats de Projectes de recerca, desenvolupament i innovació i Iniciatives de protecció i millora del medi ambient.

El Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya va ser creat pel Decret 205/2005, de 27 de setembre (DOGC núm. 4479, de 29.9.2005), i s'inscriu en l'extens conjunt d'actuacions que desplega a hores d'ara l'Administració de la Generalitat per impulsar i estimular la producció i la transferència de coneixement cap a la societat, atès que té com a finalitat reconèixer la tasca de persones físiques i jurídiques, públiques i privades, que hagin fet contribucions rellevants en matèries que formen part del nucli competencial del Departament de Medi Ambient i Habitatge.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Objecte

Es convoca el Premi Medi Ambient 2009 de la Generalitat de Catalunya en les dues modalitats següents:

1) Projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

2) Iniciatives de protecció i millora del medi ambient.

A més, el seu àmbit temàtic ha de ser la millora de la qualitat de l'aire o la sostenibilitat en l'edificació.

Article 2

Candidatures

2.1 Poden optar al Premi, projectes i iniciatives que hagin realitzat persones físiques i jurídiques, públiques i privades, en les modalitats previstes, quan la seva activitat, resultat o benefici es desenvolupi i/o s'apliqui totalment o parcialment a Catalunya.

2.2 Les candidatures s'han de presentar a proposta de tercers i mitjançant un escrit adreçat al conseller de Medi Ambient i Habitatge on constin, per a cada candidatura, les dades identificatives de la persona o organisme proposant, les dades de la persona o entitat que es proposa i per a quina modalitat, una descripció sintètica de l'actuació i dels mèrits que justifiquen la candidatura.

2.3 Es pot consultar un model de memòria descriptiva a l'adreça: http://mediambient.gencat.cat.

2.4 La documentació de la candidatura s'ha de registrar als serveis centrals del Departament de Medi Ambient i Habitatge o a qualsevol oficina dels seus serveis territorials, les adreces dels quals són:

Departament: avinguda Diagonal, 523-525, 08029 Barcelona, tel. 93.444.50.00.

Serveis territorials a:

Barcelona: Travessera de Gràcia, 56, 08006 Barcelona, tel. 93.567.08.15.

Tarragona: carrer del Cardenal Vidal i Barraquer, 12-14, 43005 Tarragona, tel...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR