ORDRE ARP/428/2006, de 30 d'agost, per la qual es convoca el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària corresponent a l'any 2006.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

ARP/428/2006, de 30 d'agost, per la qual es convoca el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària corresponent a l'any 2006.

Per tal que l'agricultura sigui capaç de donar respostes a les necessitats de la nostra societat que està orientada a la demanda de productes de qualitat segurs i produïts d'una forma respectuosa amb el medi ambient i el benestar animal, és necessari que el teixit agroalimentari esdevingui capdavanter en la innovació.

Mitjançant l'Ordre de 31 de maig de 2001 (DOGC núm. 3424, de 5.7.2001), el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca va crear i convocar el Premi a la Innovació Tecnològica Agrària amb la finalitat de fomentar i incentivar al sector agrorural a realitzar actuacions innovadores i capdavanteres que signifiquin una novetat tecnològica per a l'empresa, representant un nou producte o procés independentment de la seva existència en el mercat.

Valorats els resultats aconseguits en les convocatòries corresponents als anys 2001, 2002, 2003, 2004 i 2005, es considera convenient convocar-lo per a l'any 2006.

En aquesta convocatòria s'estableixen dues modalitats de premi en les quals es diferencia a les agroindústries de primera transformació i/o conservació i de subministrament de productes i serveis i, als empresaris agraris que hagin incorporat alguna innovació significativa en els processos de producció i/o de gestió.

En conseqüència, d'acord amb els principis de publicitat, concurrència i objectivitat, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

Convocatòria

1.1 S'obre la convocatòria pública per a la concessió del Premi a la Innovació Tecnològica Agrària i es convoca el corresponent a l'any 2006.

1.2 S'estableixen dos tipus de premi, a l'empresa agrària i a l'agroindústria, cadascun d'ells dotat amb 6.000 euros, així com també dues nominacions que tindran una dotació econòmica de 2.000 euros cadascuna d'elles.

1.3 Els premis i les nominacions es dotaran a càrrec de la partida AG03 D/226000501/5741 dels pressupostos del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, condicionats a l'existència de crèdit suficient i adequat en el projecte de pressupost per a l'exercici 2007.

Article 2

Objecte dels premis

El premi vol distingir a les empreses agràries i les agroindústries que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l'empresa...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR