ORDRE PRE/361/2005, de 2 d'agost, d'aprovació de les bases per a la concessió de subvencions a iniciatives juvenils realitzades per grups de persones joves que, com a tals grups, no tinguin personalitat jurídica.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyOrdre

ORDRE

PRE/361/2005, de 2 d'agost, d'aprovació de les bases per a la concessió de subvencions a iniciatives juvenils realitzades per grups de persones joves que, com a tals grups, no tinguin personalitat jurídica.

El Decret 193/2004, de 20 de febrer, de segona modificació del Decret 296/2003, de 20 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competències dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya i el Decret 195/2004, de 24 de febrer, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, adscriuen la Secretaria General de Joventut a la Secretaria General del Conseller en Cap, la denominació de la qual ha estat substituïda per Secretaria General del Conseller Primer pel Decret 51/2005, de 5 d'abril, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 4076, de 23.2.2004, i DOGC núm. 4359, de 8.4.2005).

El Decret 184/2000, de 24 de maig, de reestructuració del Departament de la Presidència, en concret, els articles 19 i següents, reguladors de les funcions i estructura de la Secretaria General de Joventut, atribueixen a aquest òrgan la direcció, el seguiment i la supervisió d'actuacions en l'àmbit juvenil (DOGC núm. 3152, d'1.6.2000).

La Llei estatal 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (BOE núm. 276, de 18.11.2003), pel seu caràcter bàsic té afectacions sobre les normes reguladores de bases de subvencions elaborades per l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

D'acord amb el que preveu el capítol IX del text refós de la Llei de finances públiques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, i en ús de les atribucions que em confereix la normativa vigent;

Atesa l'Ordre del Departament d'Economia i Finances d'1 d'octubre de 1997, sobre tramitació, justificació i control d'ajuts i de subvencions (DOGC núm. 2500, de 21.10.1997),

Ordeno:

.1 Aprovar les bases reguladores de les subvencions a iniciatives juvenils realitzades per grups de persones joves que, com a tals grups, no tinguin personalitat jurídica.

.2 Publicar les bases reguladores indicades en annex a aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Contra aquesta Ordre o les seves bases les persones interessades poden interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació, segons el que preveu l'article 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Disposició final

Aquesta Ordre entra en vigor el mateix dia de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 2 d'agost de 2005

Josep Bargalló Valls

Conseller primer

Annex

Subvencions a iniciatives juvenils realitzades per grups de persones joves que, com a tals grups, no tinguin personalitat jurídica

Bases reguladores

.1 Objecte

L'objecte de les subvencions que es regeixen per aquestes bases és la promoció i el suport als grups de persones joves que, com a tal grups, no tinguin personalitat jurídica i que tenen iniciatives i projectes que són d'utilitat social. Les subvencions contribueixen a assolir els objectius del Pla Nacional de Joventut de Catalunya i ajuden al propi grup promotor a consolidar-se com a tal, així com al creixement personal en matèria de participació de les seves persones membres.

.2 Condicions

Aquests subvencions són compatibles amb l'obtenció d'altres beques, ajuts, subvencions o premis per a la mateixa finalitat, procedents de qualsevol de les administracions o entitats públiques o privades, nacionals o internacionals, sempre que l'import de les subvencions no superin aïllada o conjuntament el cost de l'activitat subvencionada.

.3 Període

Les actuacions objecte d'aquestes subvencions s'han de realitzar al llarg de l'any natural de la convocatòria.

.4 Destinataris

4.1 Poden sol·licitar aquestes subvencions els grups de persones joves que, com a tal grups, no tinguin personalitat jurídica i que compleixin els següents requisits:

a) Estar formats per un...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR