DECRET 375/2006, de 3 d'octubre, de modificació dels Estatuts del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

375/2006, de 3 d'octubre, de modificació dels Estatuts del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

El Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) és un consorci format per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, l'Institut d'Estudis Catalans, el Departament de Medi Ambient i Habitatge, el Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, el Departament d'Educació i Universitats.

La presidència del Consorci l'exerceix el conseller de Medi Ambient i Habitatge d'acord amb el Decret 323/2000, de 27 de setembre, de modificació dels Estatuts del Consorci del Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals.

El Consorci té per objecte la recerca bàsica en l'àmbit de l'ecologia terrestre, especialment la forestal, i de la gestió del medi ambient. Atès que s'ha constatat la necessitat d'ampliar l'objecte social dels seus Estatuts per tal d'adequar-lo a les noves demandes de desenvolupament d'aplicacions informàtiques i la transferència del coneixement en matèries de l'àmbit de les aplicacions forestals, escau modificar els seus Estatuts.

A proposta del conseller del Medi Ambient i Habitatge i d'acord amb el Govern,

Decreto

Article únic

Es modifica l'apartat 1 de l'article 3 de l'annex del Decret 300/1987, de 4 d'agost, de constitució del Consorci Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF), que queda redactat de la manera següent:

"Article 3

"3.1 El CREAF té les finalitats genèriques següents:

"a) L'execució de programes de recerca i desenvolupament dins l'àmbit dels ecosistemes fonamentalment terrestres, en els seus aspectes estructurals, funcionals i d'utilització per l'home, i en el de les aplicacions forestals.

"b) El desenvolupament d'instruments, protocols, programaris i altres eines conceptuals i metodològiques per millorar la planificació i gestió del medi natural, rural i urbà.

"c) El desenvolupament i aplicació de les millors tecnologies disponibles en el seu àmbit, incloent les tecnologies de la informació i la comunicació, la teledetecció, les grans bases de dades, els sistemes d'informació geogràfica, els sistemes d'informació ambiental i qualsevol altra tecnologia...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR