ORDRE AAR/324/2010, de 3 de juny, per la qual s'obre un nou termini per presentar les sol·licituds dels plans de reconversió de cítrics i es modifica l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per presentar plans de reconversió de plantacions de cítrics de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyOrdre

ORDRE

AAR/324/2010, de 3 de juny, per la qual s'obre un nou termini per presentar les sol·licituds dels plans de reconversió de cítrics i es modifica l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per presentar plans de reconversió de plantacions de cítrics de Catalunya.

Mitjançant l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, es va obrir la convocatòria per presentar plans de reconversió de cítrics de Catalunya i establir el termini de presentació i els requisits que han de complir els plans de reconversió de cítrics de Catalunya per al període 2009-2013.

Mitjançant l'Ordre AAR/50/2009, de 17 de febrer, es va establir un nou termini per presentar les sol·licituds dels plans de reconversió de cítrics i dels ajuts corresponents.

L'article 18.2 de l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, estableix que en cas de noves assignacions de superfícies en l'àmbit territorial de Catalunya, es podrà obrir un nou termini de presentació de plans.

Una vegada finalitzat el termini de presentació dels plans de reconversió de determinades espècies citrícoles establert a l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, i computades les superfícies a nivell estatal, s'observa que no s'han assolit el nombre d'hectàrees assignades a Catalunya i per tant, cal obrir un nou termini de presentació de plans de reconversió per tal d'afavorir l'increment de la superfície de plantacions de cítrics acollida a plans de reconversió.

Així mateix, procedeix també modificar l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, per tal d'adaptar alguns aspectes de la tramitació al nou termini establert i establir que les parcel·les del pla a reconvertir només seran de l'àmbit territorial de Catalunya, tant per a titulars de plans col·lectius com de plans individuals.

Per tot això, a proposta de la Direcció General d'Agricultura i Ramaderia, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Ordeno:

Article 1

S'estableix un nou termini de presentació de plans de reconversió de plantacions de cítrics regulats en l'Ordre AAR/7/2009, de 15 de gener, per la qual s'obre la convocatòria per presentar plans de reconversió de plantacions de cítrics de Catalunya, que serà d'un mes a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre.

Article 2

La resolució d'aprovació dels plans presentats en el termini establert en l'article anterior, s'ha d'emetre i notificar a la persona interessada en el termini màxim de 4 mesos, a comptar des de la data en...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR