DECRET 57/2000, de 8 de febrer, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i del Departament d'Interior. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 3099, pàg. 2919, de 15.3.2000).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

57/2000, de 8 de febrer, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència i del Departament d’Interior. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 3099, pàg. 2919, de 15.3.2000).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

El nou disseny del Departament de la Presidència que deriva del Decret 297/1999, de 26 de novembre, de creació i reorganització de departaments de l’Administració de la Generalitat, aconsella una reestructuració d’aquelles unitats directives del Departament més directament afectades per l’esmentat Decret, de manera que s’adaptin a la nova situació i permeti una optimització dels mitjans disponibles de cara a la consecució dels objectius perseguits.

Dins d’aquesta perspectiva aquest Decret crea la Direcció de la Secretaria del Govern, que concentra, bàsicament, les funcions d’assistència tècnica i administrativa a la Secretaria del Govern.

Igualment, les especials característiques que tenen les delegacions territorials del Govern, com a òrgans de representació del Govern i amb funcions que afecten el conjunt de les activitats de l’Administració de la Generalitat en tot el territori i la coordinació amb les delegacions territorials departamentals, aconsellen fer dependre orgànicament aquestes delegacions del Govern del Departament de la Presidència que, per les competències que té atribuïdes, és l’idoni per donar cobertura a l’exercici de funcions relacionades directament amb l’acció del Govern i la seva representació i les funcions de caràcter interdepartamental executades en el territori.

Aquesta configuració orgànica es complementa amb el fet que les delegacions territorials del Govern, en l’exercici de les seves funcions, estarien vinculades funcionalment amb els departaments competents per raó de la matèria, amb la qual cosa aquests poden dissenyar i executar les polítiques sectorials que estimin adients sense necessitat de crear delegacions territorials departamentals pròpies separades de les delegacions territorials del Govern.

Els articles tercer i quart regulen el règim de les funcions d’administració de seguretat que pertoquen a la Generalitat en matèria de seguretat ciutadana, seguretat privada, policia administrativa i protecció civil, entre altres, a través dels delegats territorials del Govern de la Generalitat i les subdireccions generals d’Administració de Seguretat a Girona, Lleida i Tarragona, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR