ORDRE TRE/255/2009, de 27 d'abril, de modificació de l'Ordre TRE/98/2009, de 3 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a la realització d'accions relatives a les unitats de suport a l'activitat professional en el marc dels serveis d'ajustament personal i social de les persones amb discapacitat en els centres especials de treball, i s'obre la convocatòria per a l'any 2009.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball
Rango de LeyOrdre

ORDRE

TRE/255/2009, de 27 d'abril, de modificació de l'Ordre TRE/98/2009, de 3 de març, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a la realització d'accions relatives a les unitats de suport a l'activitat professional en el marc dels serveis d'ajustament personal i social de les persones amb discapacitat en els centres especials de treball, i s'obre la convocatòria per a l'any 2009.

Mitjançant l'Ordre TRE/98/2009, de 3 de març, s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a la realització d'accions relatives a les unitats de suport a l'activitat professional en el marc dels serveis d'ajustament personal i social de les persones amb discapacitat en els centres especials de treball, i s'obre la convocatòria per a l'any 2009 (DOGC núm. 5338, de 13.3.2009).

La present modificació és fruit d'un acord entre la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitat en el Treball del Departament de Treball i les agrupacions representants dels Centres Especials de Treball per aplicar l'increment de l'IPC (1,4%) en la quantia corresponent a l'ajut 2.

Vist el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta de la Direcció General d'Igualtat d'Oportunitats en el Treball, amb l'informe previ de l'Assessoria Jurídica i de la Intervenció Delegada, i en ús de les facultats que em són conferides;

Per tot això, i d'acord amb les facultats que em confereix la legislació vigent,

Ordeno:

Article únic

Modificació de l'article 5, Quantia dels ajuts

Es modifica l'apartat 3, que queda redactat de la següent manera:

.5.3 Ajut 2. La quantia dels ajuts complementaris indicats a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR