ORDRE IRP/22/2009, de 29 de gener, sobre la determinació de les remuneracions econòmiques associades a les medalles concedides amb motiu d'incapacitat permanent total, absoluta i de gran invalidesa.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Interior, Relacions Institucionals i Participacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IRP/22/2009, de 29 de gener, sobre la determinació de les remuneracions econòmiques associades a les medalles concedides amb motiu d'incapacitat permanent total, absoluta i de gran invalidesa.

La Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, estableix, a l'article 65.1, que les persones membres del cos de mossos d'esquadra poden ser distingides o recompensades si s'aprecia alguna de les circumstàncies o algun dels supòsits que siguin determinats per reglament.

Aquest desplegament reglamentari es va dur a terme mitjançant l'aprovació del Decret 184/1995, de 13 de juny, de regulació dels uniformes reglamentaris, els distintius, les distincions, les salutacions i la identificació del cos de policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, modificat pel Decret 257/1999, de 6 de setembre.

El capítol 2 del Decret 184/1995, de 13 de juny, dedicat a les recompenses i les distincions, preveu, en l'article 5.3, la possibilitat que mitjançant una ordre del conseller de Governació, actualment d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, es determinin les medalles a les quals correspongui una remuneració econòmica, així com la seva quantia.

En data 28 de juliol de 2008, el Consell de la Policia-Mossos d'Esquadra va aprovar l'Acord entre el Departament d'lnterior, Relacions Institucionals i Participació i les organitzacions sindicals representatives del cos de mossos d'esquadra, sobre regulació de la segona activitat i la integració laboral del personal amb invalideses permanents, que a l'apartat .tercer. fixa un compromís de les parts sobre el reconeixement especial de les incapacitats permanents sobrevingudes derivades d'accident de treball o en acte de servei.

Aquest reconeixement s'instrumenta mitjançant l'assignació d'una remuneració econòmica a les medalles concedides als membres del cos de mossos d'esquadra en base al que preveuen els articles 5.3 i següents del Decret 184/1995, de 13 de juny.

En conseqüència, de conformitat amb la disposició final de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la policia de la Generalitat-mossos d'esquadra, i l'article 5.3 del Decret 184/1995, de 13 de juny, de regulació dels uniformes reglamentaris, els distintius, les distincions, les salutacions i la identificació del cos de policia de la Generalitat-mossos d'esquadra,

Ordeno:

Article 1 Objecte

Aquesta...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR