RESOLUCIÓ GAH/2569/2016, de 2 de novembre, per la qual es dóna publicitat a la delimitació entre els termes municipals de Subirats i de Gelida.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge
Rango de LeyResolució

Els dies 18 i 19 de juliol de 2016 els plens dels ajuntaments de Subirats i de Gelida van aprovar, respectivament, amb el vot favorable de la majoria absoluta del nombre legal de membres de la corporació, la delimitació efectuada el dia 1 de juny de 2016 per les comissions municipals respectives. Aquesta delimitació forma part del procés d'elaboració del Mapa municipal de Catalunya, previst a l'article 28.1 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril.

D'acord amb l'article 32.1 del Decret 244/2007, de 6 de novembre, pel qual es regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, de les entitats municipals descentralitzades i de les mancomunitats de Catalunya, modificat pel Decret 209/2015, de 22 de setembre,

Resolc:

—Donar publicitat a la delimitació aprovada pels ajuntaments de Subirats i de Gelida que es descriu a continuació i incorporar-la als mapes municipals corresponents.

Fita 1: se situa a la pedrera del Pep. Aquesta fita també és comuna al terme municipal de Cervelló. Les coordenades UTM ETRS89 31T són X: 406022,7 i Y: 4583654,9.

Fita 2: se situa al turó de Montcau, a uns quinze metres a l'oest del marge oest del camí de Montcau. Es reconeix com a fita de terme un munt de pedres d'un metre de diàmetre i vuitanta centímetres d'alçària. La línia de terme reconeguda entre les fites primera i segona és la recta compresa entre totes dues. Les coordenades UTM ETRS89 31T són X: 405209,2 i Y: 4584995,0.

Fita 3: se situa a uns quaranta metres a l'oest del marge oest del camí de Montcau. Hi ha una fita de pedra en forma de prisma recte de base rectangular de vint centímetres per quinze centímetres de costat a la base i quaranta centímetres d'alçària. La línia de terme reconeguda entre les fites segona i tercera és la recta compresa entre totes dues. Les coordenades UTM ETRS89 31T són X: 405066,8 i Y: 4584471,0.

Fita 4: se situa a l'est de la partida de la Solana de Montcau i a uns seixanta metres al nord del marge nord del torrent de Fondo Gran. Es reconeix com a fita de terme un munt de pedres d'un metre de diàmetre amb una fita de pedra en forma de prisma recte de base rectangular de quaranta centímetres per vint centímetres de costat a la base i quaranta centímetres d'alçària situada al capdamunt. La línia de terme reconeguda entre les fites tercera i quarta és la recta compresa entre totes dues. Les coordenades UTM ETRS89 31T són X: 404215,1 i Y: 4584878,0.

Fita 5: se situa a uns cent cinquanta metres al nord del marge nord del torrent de Fondo Gran. Es reconeix com a fita de terme un munt de pedres d'un metre i cinquanta centímetres de diàmetre amb una fita de pedra en forma de prisma recte de base rectangular de trenta centímetres per vint centímetres de costat a la base i quaranta centímetres d'alçària situada al capdamunt. La fita superior està tombada. La línia de terme reconeguda entre les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR