RESOLUCIÓ GAP/610/2005, de 3 de març, de convocatòria del procés selectiu, mitjançant el sistema de lliure accés, per a l'ingrés al cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrònoms (núm. de registre de convocatòria 105).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCI”

GAP/610/2005, de 3 de marÁ, de convocatÚria del procÈs selectiu, mitjanÁant el sistema de lliure accÈs, per a l'ingrÈs al cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrÚnoms (n˙m. de registre de convocatÚria 105).

Vist l'Acord del Govern de la Generalitat de 14 de desembre de 2004, publicat mitjanÁant la ResoluciÛ GAP/3521/2004, de 16 de desembre (DOGC n˙m. 4290, de 29.12.2004), que aprova l'oferta d'ocupaciÛ p˙blica de 9 places per al cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrÚnoms;

AtËs el que disposa l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de marÁ, per la qual s'aprova la tramitaciÛ telem‡tica del procediment de participaciÛ en les convocatÚries de processos selectius per a l'accÈs a determinats cossos de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya;

AtËs que s'han dut a terme els tr‡mits que preveu la Llei 9/1987, de 12 de juny, d'Úrgans de representaciÛ, determinaciÛ de condicions de treball i participaciÛ del personal al servei de les administracions p˙bliques, modificada per la Llei 7/1990, de 19 de juliol;

AtËs el que disposa la ResoluciÛ GAP/2665/2004, de 29 de setembre, de delegaciÛ de competËncies del conseller de GovernaciÛ i Administracions P˙bliques en el director general de la FunciÛ P˙blica (DOGC n˙m. 4233, de 6.10.2004), i d'acord amb el que estableix l'article 80 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

Convocar el procÈs selectiu, mitjanÁant el sistema de lliure accÈs, per a l'ingrÈs al cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrÚnoms (n˙m. de registre de convocatÚria 105), de conformitat amb les bases que figuren a l'annex 1 d'aquesta ResoluciÛ i d'acord amb les resolucions de 30 de juny de 1997 (DOGC n˙m. 2426, de 4.7.1997) i de 12 d'abril de 2000 (DOGC n˙m. 3123, de 18.04.2000), per les quals s'aproven la part general i la part especÌfica del temari, respectivament.

Contra aquesta ResoluciÛ, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades podran interposar recurs potestatiu de reposiciÛ davant el director general de la FunciÛ P˙blica en el termini d'un mes a comptar de l'endem‡ de la seva publicaciÛ al DOGC, o directament recurs contenciÛs administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de JustÌcia de Catalunya en el termini de dos mesos a comptar de l'endem‡ de la publicaciÛ de la ResoluciÛ al DOGC.

Igualment, les persones interessades poden interposar qualsevol altre recurs que considerin convenient per a la defensa dels seus interessos.

Barcelona, 3 de marÁ de 2005

P.†D. (ResoluciÛ GAP/2665/2004, DOGC de 6.10.2004)

Francisco JosÈ Gonz·lez Ruiz

Director general de la FunciÛ P˙blica

Annex 1

Bases

.1††Normes generals

1.1††Es convoca el procÈs selectiu per proveir, mitjanÁant el sistema de lliure accÈs, 5 places del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrÚnoms.

1.2††Les places sense cobrir d'aquesta convocatÚria s'acumularan, si Ès el cas, a les corresponents de la convocatÚria pel sistema de promociÛ interna (n˙m. de registre de la convocatÚria 104) i a l'inrevÈs.

1.3††Les funcions que corresponen als funcionaris del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrÚnoms, sÛn les que corresponen a l'estudi, la proposta, el control, l'execuciÛ i la inspecciÛ de les tasques tËcniques prÚpies de la titulaciÛ acadËmica d'enginyer agrÚnom.

1.4††La realitzaciÛ d'aquest procÈs selectiu s'ajusta al que estableix l'article 103 de la ConstituciÛ espanyola; a la normativa estatal b‡sica recollida a la Llei 30/1984, de 2 d'agost, i posteriors modificacions legislatives; al Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre; a la Llei org‡nica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciÛ de dades de car‡cter personal; a la Llei 15/1997, de 24 de desembre, de taxes i preus p˙blics de la Generalitat de Catalunya; a la Llei 1/1998, de 7 de gener, de polÌtica ling¸Ìstica; al Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditaciÛ del coneixement del catal‡ i aranËs en els processos de selecciÛ de personal i de provisiÛ de llocs de treball de les administracions p˙bliques de Catalunya; a l'Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, sobre els tÌtols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de catal‡ de la Secretaria de PolÌtica Ling¸Ìstica; al Decret 389/1996, de 2 de desembre, pel qual es regula l'accÈs delsciutadans dels estats membres de la UniÛ Europea a la funciÛ p˙blica de l'AdministraciÛ de la Generalitat; al Decret 28/1986, de 30 de gener, del Reglament de selecciÛ de personal; al Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisiÛ de llocs de treball i

promociÛ professional dels funcionaris de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya; al Decret 66/1999, de 9 de marÁ, sobre l'accÈs a la funciÛ p˙blica de les persones amb discapacitat i dels equips de valoraciÛ multiprofessional i a aquestes bases.

1.5††Els aspirants, al llarg del procÈs selectiu, han d'acreditar el coneixement de la llengua catalana, tant en l'expressiÛ oral com en l'escrita, en el grau adequat a les funcions prÚpies del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrÚnoms

1.6††Els aspirants admesos en el procÈs selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressiÛ oral com en l'escrita, en el grau adequat a l'exercici de les funcions prÚpies del cos de titulaciÛ superior de la Generalitat de Catalunya, enginyers agrÚnoms

.2††Requisits de participaciÛ a la convocatÚria

Per ser admesos en el procÈs selectiu els aspirants han de complir els requisits seg¸ents:

2.1††Tenir la nacionalitat espanyola o la dels altres estats membres de la UniÛ Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la UniÛ Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulaciÛ de treballadors.

TambÈ podran ser admesos el cÚnjuge, els descendents i els descendents del cÚnjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la UniÛ Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la UniÛ Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulaciÛ de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cÚnjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat perÚ visquin a c‡rrec dels seus progenitors.

2.2††Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilaciÛ forÁosa.

2.3††Tenir el tÌtol acadËmic d'enginyer agrÚnom, o estar en condicions d'obtenir-lo. Si es tracta d'un tÌtol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologaciÛ corresponent del Ministeri d'EducaciÛ i CiËncia.

2.4††Satisfer els drets d'examen.

2.5††Posseir la capacitat fÌsica i psÌquica necess‡ria per a l'exercici de les funcions prÚpies de les places convocades.

2.6††No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions p˙bliques ni estar separat mitjanÁant expedient disciplinari del servei de qualsevol administraciÛ p˙blica.

2.7††Aquests requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentaciÛ de sol∑licituds i s'han de continuar complint fins a la data de la presa de possessiÛ com a funcionari de carrera.

.3††Sol∑licituds

3.1††Les sol∑licituds per prendre part en aquesta convocatÚria s'han d'adreÁar al director general de la FunciÛ P˙blica, formalitzades en un model normalitzat, en suport paper o telem‡tic, d'acord amb les instruccions que figuren a l'annex 4.

3.2††Aquestes sol∑licituds sÛn a disposiciÛ dels aspirants a les adreces que s'indiquen a l'annex 3 i no se'n podran utilitzar fotocÚpies, ja que cada sol∑licitud ha de tenir un n˙mero de referËncia diferenciat.

3.3††El termini de presentaciÛ de sol∑licituds ser‡ de vintdies naturals comptadors a partir de l'endem‡ de la publicaciÛ d'aquesta convocatÚria al DOGC.

3.4††Les sol∑licituds en suport paper es poden presentar als registres detallats a l'apartat 1 de l'annex 3. AixÌ mateix tambÈ es podran presentar, dins del termini indicat a la base anterior, pels mitjans que estableix l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre.

Les sol∑licituds en suport telem‡tic s'han de presentar al registre indicat a l'apartat 3 de l'annex 3.

3.5††Els aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de car‡cter personal que sÛn necess‡ries per prendre part en la convocatÚria i per a la resta de la tramitaciÛ del procÈs selectiu, d'acord amb la normativa vigent.

.4††Drets d'examen

4.1††D'acord amb el que preveu la normativa vigent en matËria de taxes i preus p˙blics de la Generalitat de Catalunya, per inscriure's a la convocatÚria els aspirants han de satisfer la taxa de 47,85 euros.

4.2††Quan s'utilitzi el model d'inst‡ncia en suport paperdisponible als registres de les unitats indicades a l'apartat 1 de l'annex 3, el pagament de la taxa s'ha d'efectuar en qualsevol de les oficines de la Caixa d'Estalvis i Pensions de Barcelona "la Caixa".

Quan s'utilitzi el model d'inst‡ncia en suport paper del sistema presencial disponible al portal CAT365, previst a l'apartat 2 de l'annex 3, el pagament de la taxa s'ha d'efectuar en qualsevol de les oficines de l'entitat esmentada, mitjanÁant carta de pagament, que s'imprimir‡ juntament amb la sol∑licitud.

Quan es realitzi la inscripciÛ en suport telem‡tic prevista al portal CAT365 el pagament es pot efectuar amb targeta de crËdit, de conformitat amb l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de marÁ, o mitjanÁant carta de pagament, que s'imprimir‡ juntament amb el resguard de la sol∑licitud. En aquest cas, el pagament de la taxa s'ha d'efectuar tambÈ en qualsevol de les oficines de l'entitat esmentada.

L'entitat indicada, mitjanÁant la transacciÛ RIN, validar‡ mec‡nicament l'imprËs de sol∑licitud o la carta de pagament, i determinar‡ la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR