ORDRE UNI/157/2006, de 3 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre de 13 de febrer de 2006, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2006 corresponents als procediments que gestiona el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE

UNI/157/2006, de 3 d'abril, per la qual es modifica l'Ordre de 13 de febrer de 2006, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2006 corresponents als procediments que gestiona el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Mitjançant l'Ordre UNI/13/2006, de 13 de febrer, es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2006 corresponents als procediments que gestiona el Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació, l'import de les quals s'ha incrementat d'acord amb el coeficient d'actualització de les taxes amb tipus de quantia fixa que estableix l'article 41 de la Llei 20/2005, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2006.

L'article 105.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, estableix que les administracions públiques podran rectificar en qualsevol moment d'ofici les errades materials, de fet o aritmètiques existents en els seus actes.

Havent-se detectat un error en el càlcul de l'import d'una de les quotes de la taxa per a la prestació de serveis per l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari Català, es procedeix a rectificar l'import de la quota per l'emissió dels informes pertinents per a la contractació del professorat lector i de professorat col·laborador publicada a l'annex de l'Ordre de 13 de febrer, per la qual es dóna publicitat a les taxes vigents l'any 2006 corresponents als...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR