DECRET 259/1988, de 12 de setembre, pel qual es crea una Escola Universitària d'Informàtica, a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb seu a Sabadell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per tal de potenciar els estudis de diplomat en Informàtica, i en atenció a la demanda que hi ha a les comarques del Vallès i la seva zona d'influència respecte a aquesta mena d'estudis universitaris, el Consell Social de la Universitat Autònoma de Barcelona ha sol·licitat, per mitjà del Departament d'Ensenyament, la creació d'una Escola Universitària d'Informàtica amb seu a Sabadell.

De conformitat amb la sol·licitud esmentada, d'acord amb el que estableixen la Llei 11/1983, de 25 d'agost, de reforma universitària, i la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de Consells Socials, amb l'informe favorable del Consell Interuniversitari de Catalunya i del Consell d'Universitats; a proposta del Conseller d'Ensenyament i amb l'acord previ del Consell Executiu, Decreto:

Article 1

Es crea, a la Universitat Autònoma de Barcelona, una Escola Universitària d'Informàtica amb seu a Sabadell.

Article 2

El finançament de l'increment de la despesa s'efectuarà amb càrrec als crèdits que es determinin en aplicació de la Llei 26/1984, de 19 de desembre, de coordinació universitària i de creació de Consells Socials.

Article 3

S'autoritza el Departament d'Ensenyament...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR