DECRET 158/1989, de 23 de juny, pel qual es declara urgent l'ocupació per l'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus dels béns i els drets afectats pel projecte de col·lector de la riera de les Parets, al terme municipal de Gavà (Baix Llobregat).

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns i els drets afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del projecte de col·lector de la riera de les Parets, al terme municipal de Gavà, mitjançant el qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'ocupació de béns esmentada.

En l'expedient s'acredita que el projecte tècnic de les obres va ser aprovat inicialment per la Comissió de Govern de l'extingida Entitat Municipal Metropolitana de Barcelona en sessió de 20 de novembre de 1986, sessió en què es va acordar la seva reglamentària exposició al públic i la seva aprovació definitiva en el cas que no es presentés cap al·legació. Dins el termini esmentat no es va presentar cap al·legació, segons consta a la certificació acreditativa, per la qual cosa l'expedient va quedar aprovat definitivament el dia 5 de gener de 1987.

Així mateix, s'acredita en l'expedient que la Junta de Sanejament del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya va acordar emetre informe favorable sobre el projecte esmentat.

Figura també a l'expedient la relació dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació. Aquesta relació va ser aprovada inicialment, en la sessió de la Comissió de Govern de 24 de novembre de 1988, i ratificada en sessió de 13 de desembre de 1988, sessió en què es va acordar exposar la relació esmentada al públic pel termini reglamentari, durant el qual es van presentar diverses al·legacions.

La Comissió de Govern de l'Entitat Metropolitana dels Serveis Hidràulics i del Tractament de Residus, en sessió de 13 d'abril de 1989, va estimar, en part, les al·legacions presentades, d'acord amb l'informe jurídic que s'adjunta a l'expedient i, en conseqüència, va aprovar definitivament la descripció dels béns i els drets i la relació de propietaris afectats, i també l'inici de l'expedient expropiatori per a l'execució del projecte esmentat.

Per últim, figura a l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en el fet que aquest col·lector recull les aigües residuals i pluvials de la conca de la riera de les Parets, des del tram construït a les rodalies de l'avinguda de Joan Carles I fins al corredor que connecta amb l'estany de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR