DECRET 208/1987, de 28 de maig, pel qual es declara urgent l'ocupació, per l'Ajuntament de Vilabella del Camp, els béns afectats pel Projecte d'ampliació de la xarxa de clavegueres a Vilabella del Camp.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Vilabella del Camp ha tramitat un expedient per a l'ocupació urgent dels béns afectats per expropiació forçosa, necessaris per dur a terme les obres del Projecte d'ampliació de la xarxa de clavegueres a Vilabella del Camp, que remet l'esmentada Corporació, pel qual sol·licita que es dicti una resolució per declarar urgent l'esmentada ocupació de béns.

En l'expedient s'acredita que el Projecte tècnic de les obres fou aprovat inicialment per la Corporació, en sessió celebrada el dia 6 de maig de 1985, i es va acordar en l'esmentada sessió la reglamentària exposició al públic del Projecte, la seva aprovació definitiva, cas que no s'hi presenti cap al·legació, i l'inici de l'expedient expropiatori.

També consta a l'expedient la certificació acreditativa que l'esmentat Projecte va ser exposat al públic durant el termini de 15 dies, durant el qual no s'hi va presentar cap al·legació i, en conseqüència, es va aprovar definitivament l'esmentat Projecte.

Així mateix, s'acredita a l'expedient que la Comissió Provincial d'Urbanisme de Tarragona va acordar aprovar definitivament l'esmentat Projecte, en la sessió de 23 de juliol de 1986.

Figura també a l'expedient la llista dels béns concretats i individualitzats amb les dades suficients per a la seva identificació, la qual va ser exposada al públic pel termini reglamentari, durant el qual s'hi van presentar diverses al·legacions.

El Ple de la Corporació, en sessió de 25 de novembre de 1986, va acordar estimar les al·legacions presentades i aprovar definitivament la llista de propietaris i la descripció dels béns i drets afectats amb les modificacions corresponents.

També hi consten els informes del farmacèutic i del metge de la localitat, en els quals s'exposa la gravetat en què es troba la situació sanitària i de salubritat de la població, que en l'actualitat no disposa de clavegueres, la qual cosa atempta contra la salut pública.

Darrerament, figura a l'expedient la memòria que justifica la urgència de l'ocupació i que es fonamenta en els informes emesos pel farmacèutic i pel Cap de Sanitat Municipal, en els quals s'exposa que la situació actual de la part de la població que no disposa de clavegueres és altament preocupant i alarmant, atès...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR