DECRET 96/2005, de 31 de maig, de modificació del Decret 97/2003, d'1 d'abril, pel qual es crea la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran i se'n regula la composició i el funcionament intern.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

96/2005, de 31 de maig, de modificació del Decret 97/2003, d'1 d'abril, pel qual es crea la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran i se'n regula la composició i el funcionament intern.

El Decret 97/2003, d'1 d'abril, va crear la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran i en va regular la composició i el funcionament intern.

Com a conseqüència de la nova estructura de l'Administració de la Generalitat, la composició d'aquesta Comissió i de la seva Ponència Tècnica ha de ser objecte de modificació. Per altra banda, es considera que, sens perjudici de la representació diferenciada que el Consell General d'Aran ha de tenir en la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran, en la resta d'aspectes aquesta Comissió, com a òrgan urbanístic de la Generalitat que ostenta les mateixes funcions que la resta de comissions territorials, ha de tenir una composició i un règim de funcionament similar. Si bé aquesta Comissió es va crear de manera diferenciada en atenció al règim especial de la Val d'Aran en un intent de fer efectiu el mandat legal d'assignar al Consell General d'Aran competències en matèria urbanística, aquest mandat es pot complir per altres vies que no suposin trencar l'harmonia de funcionament de les diferents comissions territorials.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifiquen els articles 4, 5, 8 i 12 del Decret 97/2003, d'1 d'abril, pel qual es crea la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran i se'n regula la composició i el funcionament intern, que queden redactats de la manera següent:

"Article 4

"Llocs de reunió de la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran

"La Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran es reuneix, com a mínim, dues vegades l'any a Vielha al Consell General d'Aran i, sempre que sigui necessari, al Servei Territorial d'Urbanisme de Lleida del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

"Article 5

"Composició

"5.1 La Comissió Territorial d'Urbanisme de la Val d'Aran és presidida pel conseller o per la consellera de Política Territorial i Obres Públiques. El Síndic d'Aran i el director o la directora general d'Urbanisme n'ostenten les dues vicepresidències.

"5.2. Integren també la Comissió:

"a) El director o la directora de la Ponència Tècnica.

"b) El director o la directora de l'Oficina Tècnica d'Urbanisme del Consell General...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR