DECRET 177/2000, de 15 de maig, pel qual es modifica la disposició transitòria única del Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s'estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d'ús públic.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

177/2000, de 15 de maig, pel qual es modifica la disposició transitòria única del Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s’estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic.

L’entrada en vigor del Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s’estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic (DOGC núm. 3092, de 6.3.2000), comporta la revisió de les autoritzacions administratives atorgades a l’empara de l’anterior Reglament sanitari de piscines d’ús col·lectiu, per comprovar l’adequació a les normes sanitàries actualment vigents.

La proximitat de l’inici de la temporada d’estiu pot determinar que es produeixi en alguns municipis, particularment en els de zones turístiques, una concentració excessiva en el temps d’aquests expedients de revisió, la qual cosa fa aconsellable ampliar el termini a què fa referència la disposició transitòria única del Decret 95/2000, de 22 de febrer. Igualment, aquesta mesura facilita als titulars de piscines la tasca d’emplenar la documentació preceptiva per al tràmit d’autorització.

Per tot el que s’ha exposat, d’acord amb el que disposen els articles 61 i 62 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller de Sanitat i Seguretat Social, i amb la deliberació prèvia del Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica la disposició transitòria única del Decret 95/2000, de 22 de febrer, pel qual s’estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d’ús públic, que queda redactada de la manera següent:

"Els titulars de les piscines...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR